Hodnoceno 4,9 / 5 na základě  zákaznických recenzí Google  

Decaf Espresso 100% arabica - Čerstvá kávová zrna

Nahrávám...
225.89
  • Už nikdy bez kávy
  • Vždy můžete zrušit, žádné závazky
  • Využijte hned slevu
  Dodání do 7 dnů

No-nonsense bezkofeinová káva ze 100% arabiky z Jižní Ameriky a východní Afriky. Vyvážená a sladová chuť s tóny čokolády. Tato bezkofeinová káva má tmavé espresso pražení a je, jak jste u nás zvyklí, ultra čerstvá.

Tyto kávové zrno byly dekofeinovány přírodní CO2 metodou: bez chemikálií. Nepražená zrna se namáčejí ve vodě, čímž nabobtnají a kofein se stává mobilním. Poté je kofein rozpuštěn oxidem uhličitým pod vysokým tlakem a při nízké teplotě. Nakonec jsou zrna sušena, přičemž oxid uhličitý se odpaří.

Podrobnosti

Uzavíratelný obal na kávu

Ať už si koupíte 250 gramů, 500 gramů nebo kilo kávových zrn Café du Jour: vždy jsou balena ve speciálním uzavíratelném obalu. Kávový sáček je vybaven speciálním uzavíratelným okrajem, takže kávu můžete vždy znovu vzduchotěsně uzavřít. Na přední straně každého sáčku je ventil, který umožňuje únik plynů a vzduchu ze sáčku, aniž by se dovnitř dostal vzduch zvenčí. Tak děláme vše pro to, abychom zachovali optimální čerstvost vaší kávy!

Kávová zrna Café du Jour

Kávová zrna vlastní značky Café du Jour jsou pražena v malém množství zkušeným mistrem pražičem. Zrna jsou pražena a doplňována každý týden, takže datum pražení je vždy aktuální. Datum pražení je také uvedeno na etiketě obalu.

Více informací
Kód produktuCDJ-CDJCO2DECESP
ZnačkaCafé du Jour
Druh kávyZrnková káva, Mletá káva
Intenzita8 - Výkonný
ChuťČokoláda, Nutty
Odrůda kávyArabica
Ideální přípravy kávyEspresso, Filtrovaná káva, Cappuccino
Obsahuje kofeinNee
Pražení kávyDark
Hodnocení

Napište svou recenzi

You're reviewing: Decaf Espresso 100% arabica - Čerstvá kávová zrna

asto kladené otázky
Customer Questions
Jaké je datum pražení?
Datum pražení kávových zrn Café du Jour je obvykle maximálně čtyři týdny před odesláním. To znamená, že kávová zrna nejsou při doručení starší než čtyři týdny. Mnoho lidí se ptá, zda jsou kávová zrna po třech týdnech už příliš stará. Odpověď zní: ne. Čerstvě pražená káva má právě po několika týdnech tu nejlepší chuť. Během pražení vzniká v kávových zrnech oxid uhličitý (CO₂), který může chuť na začátku překrýt. Proto je káva nejlepší v období jednoho až čtyř týdnů po upražení. Po upražení jsou zrna ihned balena do speciálních kávových sáčků s jednosměrným ventilem. Tento ventil umožňuje únik CO₂, aniž by dovnitř pronikal kyslík, takže aroma zůstává zachováno a káva zůstává čerstvá. Můžeš se tak spolehnout na optimálně čerstvý produkt s plnou chutí!
Viděl jsem, že Decaf Espresso 100% arabica je tmavě pražená, jaká je kyselost?
Tato Decaf Espresso 100% arabica káva má nízkou kyselost díky kombinaci dvou faktorů. Za prvé, jedná se přirozeně o kávu s jemnou kyselostí, což je typické pro tyto konkrétní decaf zrna. Navíc tmavé pražení ještě více snižuje kyselost. Díky tomu vzniká plná a kulatá chuť bez ostřejších, kyselých tónů, které jsou často spojovány se světleji praženými kávami.
Did you find what you were looking for?