Hodnoceno 4,9 / 5 na základě  zákaznických recenzí Google  

Kolumbie 100% arabica - Čerstvá kávová zrna

Nahrávám...
198.65
  • Už nikdy bez kávy
  • Vždy můžete zrušit, žádné závazky
  • Využijte hned slevu
  Dodání do 7 dnů

Odrůda Colombia od Café du Jour je ručně tříděná, aby byly odstraněny „špatné“ zrna. Káva je pečlivě vyráběna v malém měřítku a vyznačuje se jemným aroma, středním tělem, střední kyselinkou a příjemně sladkým dozvukem.

Podrobnosti

Káva z Kolumbie

Kolumbie je druhým největším producentem kávy na světě a právem je známá exportem velmi kvalitní kávy. Kolumbie produkuje téměř výhradně kávová zrna Arabica, z nichž přibližně polovina směřuje do Spojených států. Naštěstí ne všechna, takže si i my můžeme vychutnat tato oblíbená kávová zrna.

Kávová zrna Café du Jour

Kávová zrna vlastní značky Café du Jour jsou pražena v malých dávkách zkušeným mistrem pražičem pražením. Zrna jsou pražena a doplňována každý týden, takže datum pražení je vždy čerstvé. Datum pražení je také uvedeno na etiketě obalu.

Uzavíratelné balení kávy

Ať už si koupíte 250 gramů, 500 gramů nebo kilo kávových zrn Café du Jour: vždy jsou balena ve speciálním uzavíratelném obalu. Kávový sáček má speciální uzavíratelný okraj, takže můžete kávu vždy znovu vzduchotěsně uzavřít. Na přední straně každého sáčku je ventil, který umožňuje únik plynů a vzduchu z obalu, aniž by se dovnitř dostal vzduch zvenčí. Tak děláme vše pro to, abychom zachovali optimální čerstvost vaší kávy!

Více informací
Kód produktuCDJ-CDJCES
ZnačkaCafé du Jour
Druh kávyZrnková káva, Mletá káva
Intenzita8 - Výkonný
ChuťČokoláda, Ovocné
Odrůda kávyArabica
Ideální přípravy kávyEspresso, Filtrovaná káva, Cappuccino
Země původuKolumbie
Obsahuje kofeinJa
Pražení kávyStřední
Hodnocení

Napište svou recenzi

You're reviewing: Kolumbie 100% arabica - Čerstvá kávová zrna

asto kladené otázky
Customer Questions
Jaké je datum pražení?
Datum pražení kávových zrn Café du Jour je obvykle maximálně čtyři týdny před odesláním. To znamená, že kávová zrna nejsou při doručení starší než čtyři týdny. Mnoho lidí se ptá, zda jsou kávová zrna po třech týdnech už příliš stará. Odpověď zní: ne. Čerstvě pražená káva má právě po několika týdnech tu nejlepší chuť. Během pražení vzniká v kávových zrnech oxid uhličitý (CO₂), který může chuť na začátku překrýt. Proto je káva nejlepší v období jednoho až čtyř týdnů po upražení. Po upražení jsou zrna ihned balena do speciálních kávových sáčků s jednosměrným ventilem. Tento ventil umožňuje únik CO₂, aniž by dovnitř pronikal kyslík, takže aroma zůstává zachováno a káva zůstává čerstvá. Můžeš se tak spolehnout na optimálně čerstvý produkt s plnou chutí!
Did you find what you were looking for?