Hodnoceno 4,9 / 5 na základě  zákaznických recenzí Google  

Espresso Decaffeinato - Čerstvá kávová zrna

Nahrávám...
  Dodání do 7 dnů

Čerstvě pražená a zároveň bezkofeinová – to je Café du Jour Espresso Decaffeinato. Tato káva byla bezkofeinována dovozcem a poté tmavě pražená v naší vlastní pražírně. Výsledkem je silná espresso káva s tóny hořké čokolády. Ideální pro přípravu latte nebo cappuccina, ale také výtečná v klasické caffè crema nebo cappuccinu.

Stejně jako všechny naše kávy: vždy čerstvě pražené!

Podrobnosti

Kávová zrna Café du jour

Kávová zrna vlastní značky Café du Jour jsou pražena v malých dávkách zkušeným mistrem pražičem. Zrna jsou pražena a doplňována každý týden, takže datum pražení je vždy aktuální. Datum pražení je také uvedeno na štítku obalu.

Uzavíratelné balení kávy

Ať už si koupíte 250 gramů, 500 gramů nebo kilo kávových zrn Café du Jour: vždy jsou balena ve speciálním uzavíratelném obalu. Kávový sáček je opatřen speciálním uzavíratelným okrajem, takže kávu můžete vždy znovu vzduchotěsně uzavřít. Na přední straně každého sáčku je ventil, který umožňuje únik plynů a vzduchu z obalu, aniž by se dovnitř dostal vzduch zvenčí. Tak děláme vše pro to, abychom zachovali optimální čerstvost vaší kávy!

Více informací
Kód produktuCDJ-CDJDECAF
ZnačkaCafé du Jour
Druh kávyZrnková káva, Mletá káva
Intenzita10 - Velmi silný
ChuťČokoláda, Pikantní
Odrůda kávyBlend Arabica/Robusta
Ideální přípravy kávyEspresso, Filtrovaná káva, Cappuccino
Obsahuje kofeinNee
Pražení kávyDark
Hodnocení

Napište svou recenzi

You're reviewing: Espresso Decaffeinato - Čerstvá kávová zrna

asto kladené otázky
Customer Questions
Jaké je datum pražení?
Datum pražení kávových zrn Café du Jour je obvykle maximálně čtyři týdny před odesláním. To znamená, že kávová zrna nejsou při doručení starší než čtyři týdny. Mnoho lidí se ptá, zda jsou kávová zrna po třech týdnech už příliš stará. Odpověď zní: ne. Čerstvě pražená káva má právě po několika týdnech tu nejlepší chuť. Během pražení vzniká v kávových zrnech oxid uhličitý (CO₂), který může chuť na začátku překrýt. Proto je káva nejlepší v období jednoho až čtyř týdnů po upražení. Po upražení jsou zrna ihned balena do speciálních kávových sáčků s jednosměrným ventilem. Tento ventil umožňuje únik CO₂, aniž by dovnitř pronikal kyslík, takže aroma zůstává zachováno a káva zůstává čerstvá. Můžeš se tak spolehnout na optimálně čerstvý produkt s plnou chutí!
Did you find what you were looking for?