Hodnoceno 4,9 / 5 na základě  zákaznických recenzí Google  

Nicaragua 100% arabica – Čerstvá kávová zrna

Nahrávám...
200.65
  • Už nikdy bez kávy
  • Vždy můžete zrušit, žádné závazky
  • Využijte hned slevu
  Dodání do 7 dnů

Café du jour Nicaragua káva

100% arabica Nicaragua od Café du Jour je charakteristická svými velkými zrny. Pro znalce: jedná se o SHG (strictly high grown) EP (European Washed) zrna – kávová zrna pěstovaná ve vysoké nadmořské výšce a ručně tříděná, takže v každé dávce nenajdete žádné vadné nebo defektní kávové zrno. Chuť této kávy je jemná a nejlépe ji lze popsat jako oříškovou s velmi lehkým ovocným podtónem. Velmi zajímavá káva, kterou byste určitě měli ochutnat!

Podrobnosti

Uzavíratelný obal na kávu

Ať už si koupíte 250 gramů, 500 gramů nebo kilo kávových zrn Café du Jour: vždy jsou balena ve speciálním uzavíratelném obalu. Kávový sáček je opatřen speciálním uzavíratelným okrajem, takže kávu můžete vždy znovu vzduchotěsně uzavřít. Na přední straně každého sáčku je ventil, který umožňuje únik plynů a vzduchu ze sáčku, aniž by se vzduch zvenčí mohl dostat zpět dovnitř. Tak děláme vše pro to, abychom zachovali optimální čerstvost vaší kávy!

Café du Jour Kávová zrna

Kávová zrna vlastní značky Café du Jour jsou v malých dávkách pražena zkušeným mistrem pražičem pražení. Zrna jsou pražena a doplňována každý týden, takže datum pražení je vždy aktuální. Datum pražení je také uvedeno na etiketě obalu.

Více informací
Kód produktuCDJ-CDJNEC
ZnačkaCafé du Jour
Druh kávyZrnková káva, Mletá káva
Intenzita8 - Výkonný
ChuťOvocné, Nutty, Karamel
Odrůda kávyArabica
Ideální přípravy kávyEspresso, Filtrovaná káva, Cappuccino
Země původuNikaragua
Obsahuje kofeinJa
Pražení kávyStřední
Hodnocení

Napište svou recenzi

You're reviewing: Nicaragua 100% arabica – Čerstvá kávová zrna

asto kladené otázky
Customer Questions
Jaké je datum pražení?
Datum pražení kávových zrn Café du Jour je obvykle maximálně čtyři týdny před odesláním. To znamená, že kávová zrna nejsou při doručení starší než čtyři týdny. Mnoho lidí se ptá, zda jsou kávová zrna po třech týdnech už příliš stará. Odpověď zní: ne. Čerstvě pražená káva má právě po několika týdnech tu nejlepší chuť. Během pražení vzniká v kávových zrnech oxid uhličitý (CO₂), který může chuť na začátku překrýt. Proto je káva nejlepší v období jednoho až čtyř týdnů po upražení. Po upražení jsou zrna ihned balena do speciálních kávových sáčků s jednosměrným ventilem. Tento ventil umožňuje únik CO₂, aniž by dovnitř pronikal kyslík, takže aroma zůstává zachováno a káva zůstává čerstvá. Můžeš se tak spolehnout na optimálně čerstvý produkt s plnou chutí!
Did you find what you were looking for?