Van Houten Mletá Mléčná Čokoláda - mléko - 750 gramů







Připravte ty nejlepší čokoládové mléčné nápoje s čokoládovým práškem Van Houten. Rozpusťte 35 gramů prášku Van Houten ve 200 ml mléka. Jedno balení vystačí na 21 sklenic.
Ideální pro gastronomii nebo domácí uživatele, kteří požadují gastronomickou kvalitu. Lze použít jak do teplých, tak i studených nápojů.
Objevte nový svět chutí s Van Houten Milk.
Jemná, vyvážená a s nádechem vanilky. Tato 100% pravá mléčná čokoláda je darem přírody. Udržitelně pěstované kakao, čisté složení a připravená pro mléko i rostlinné alternativy. Oživte své menu oblíbenou čokoládou vašich zákazníků.
Nekonečné možnosti variací
Vyzkoušejte například Flat Milk Gianduja: 2 espressa, 35 g prášku Van Houten Milk, 230 ml lískovoříškového mléka. Nalijte espressa na Van Houten Mletou Mléčnou Čokoládu a promíchejte, mléko napěňte na 60°C a nalijte na čokoládovou směs.
Nebo Iced Chocolate and Cream: 40 ml dvojitého espressa, 25 g Van Houten Mleté Mléčné Čokolády, 30 ml smetany, kostky ledu. Dvojité espresso našlehejte a smíchejte s Van Houten Mletou Mléčnou Čokoládou a promíchejte, smetanu nalijte na kostky ledu a přidejte čokoládovou směs.
Málokterá značka se může pochlubit dědictvím sahajícím až 190 let zpět. Od roku 1828 vyrábí, inovuje a posouvá Van Houten hranice čokoládového řemesla. Coenraad van Houten byl průkopníkem samotného kakaového lisu a jeho syn později vynalezl proces „dutching“. Ten proměnil kakaové nápoje z hořkých prášků na lahodné, jemné a rozpustné kakaové a čokoládové nápoje, které dnes znáte. A Van Houten s inovacemi ještě neskončil.
Nejjemnější kakaové prášky – příběh od bobu až po šálek trvající více než 190 let
Historie značky Van Houten začala v roce 1815, kdy Casparus Van Houten otevřel čokoládovnu v Amsterdamu. Kakaové boby byly rozemlety na jemný prášek, který se následně míchal s mlékem pro přípravu čokoládového nápoje nebo s cukrem, skořicí a vanilkou pro výrobu sušenek.
V roce 1828 vynalezl Casparus hydraulický kakaový lis, který oddělil kakaové máslo od nápoje a umožnil tak výrobu lehčího a výživnějšího kakaového prášku. Jeho syn Coenraad zdědil vášeň pro kakao po svém otci a následně vynalezl slavný Dutching proces, kterým se kakao alkalizuje a tím se zlepšuje jeho chuť i rozpustnost.
Kód produktu | CDJ-VANHOUT-MILK |
---|---|
EAN | 7340161403733 |
Značka | Van Houten |
Složení | MLÉČNÁ čokoláda (prášek): cukr, kakaová hmota, plnotučné MLÉČNÉ prášek, kakaové máslo, odtučněný kakaový prášek, přírodní vanilkové aroma, sůl |