Hodnoceno 4,9 / 5 na základě  zákaznických recenzí Google  

Van Houten Mletá Mléčná Čokoláda - mléko - 750 gramů

Nahrávám...
244.243427
  Dodání do 7 dnů

Připravte ty nejlepší čokoládové mléčné nápoje s čokoládovým práškem Van Houten. Rozpusťte 35 gramů prášku Van Houten ve 200 ml mléka. Jedno balení vystačí na 21 sklenic.

Ideální pro gastronomii nebo domácí uživatele, kteří požadují gastronomickou kvalitu. Lze použít jak do teplých, tak i studených nápojů.

Van Houten logo

Objevte nový svět chutí s Van Houten Milk.

Jemná, vyvážená a s nádechem vanilky. Tato 100% pravá mléčná čokoláda je darem přírody. Udržitelně pěstované kakao, čisté složení a připravená pro mléko i rostlinné alternativy. Oživte své menu oblíbenou čokoládou vašich zákazníků.

Nekonečné možnosti variací

Vyzkoušejte například Flat Milk Gianduja: 2 espressa, 35 g prášku Van Houten Milk, 230 ml lískovoříškového mléka. Nalijte espressa na Van Houten Mletou Mléčnou Čokoládu a promíchejte, mléko napěňte na 60°C a nalijte na čokoládovou směs.

Nebo Iced Chocolate and Cream: 40 ml dvojitého espressa, 25 g Van Houten Mleté Mléčné Čokolády, 30 ml smetany, kostky ledu. Dvojité espresso našlehejte a smíchejte s Van Houten Mletou Mléčnou Čokoládou a promíchejte, smetanu nalijte na kostky ledu a přidejte čokoládovou směs.

Podrobnosti

Málokterá značka se může pochlubit dědictvím sahajícím až 190 let zpět. Od roku 1828 vyrábí, inovuje a posouvá Van Houten hranice čokoládového řemesla. Coenraad van Houten byl průkopníkem samotného kakaového lisu a jeho syn později vynalezl proces „dutching“. Ten proměnil kakaové nápoje z hořkých prášků na lahodné, jemné a rozpustné kakaové a čokoládové nápoje, které dnes znáte. A Van Houten s inovacemi ještě neskončil.

Nejjemnější kakaové prášky – příběh od bobu až po šálek trvající více než 190 let

Historie značky Van Houten začala v roce 1815, kdy Casparus Van Houten otevřel čokoládovnu v Amsterdamu. Kakaové boby byly rozemlety na jemný prášek, který se následně míchal s mlékem pro přípravu čokoládového nápoje nebo s cukrem, skořicí a vanilkou pro výrobu sušenek.

V roce 1828 vynalezl Casparus hydraulický kakaový lis, který oddělil kakaové máslo od nápoje a umožnil tak výrobu lehčího a výživnějšího kakaového prášku. Jeho syn Coenraad zdědil vášeň pro kakao po svém otci a následně vynalezl slavný Dutching proces, kterým se kakao alkalizuje a tím se zlepšuje jeho chuť i rozpustnost.

Více informací
Kód produktuCDJ-VANHOUT-MILK
EAN7340161403733
ZnačkaVan Houten
SloženíMLÉČNÁ čokoláda (prášek): cukr, kakaová hmota, plnotučné MLÉČNÉ prášek, kakaové máslo, odtučněný kakaový prášek, přírodní vanilkové aroma, sůl

Hodnocení

Napište svou recenzi

You're reviewing: Van Houten Mletá Mléčná Čokoláda - mléko - 750 gramů

asto kladené otázky
Customer Questions