Hodnoceno 4,9 / 5 na základě  zákaznických recenzí Google  

Papua-Nová Guinea 100% arabica – Čerstvá kávová zrna

Nahrávám...
  Dodání do 7 dnů

Tato káva z Papuy-Nové Guineje má jemný podtón tropického ovoce a citrusů s nádechem čokolády. Je to příjemná svěží káva pro zpestření.

Většina pěstitelů kávy v Papui-Nové Guineji (95 %) jsou drobní farmáři s pouhými několika hektary půdy. Většina těchto rodinných podniků kromě kávy pěstuje také plodiny jako banány, papáju a luštěniny.

Podrobnosti

Café du jour Kávová zrna

Kávová zrna vlastní značky Café du Jour jsou pražena v malých dávkách zkušeným mistrem pražičem. Zrna jsou pražena a doplňována každý týden, takže datum pražení je vždy čerstvé. Datum pražení je také uvedeno na etiketě obalu.

Uzavíratelný obal na kávu

Ať už si koupíte 250 gramů, 500 gramů nebo kilo kávových zrn Café du Jour: vždy jsou balena ve speciálním uzavíratelném obalu. Kávový sáček je vybaven speciálním uzavíratelným okrajem, takže kávu můžete vždy znovu vzduchotěsně uzavřít. Na přední straně každého sáčku je ventil, který umožňuje únik plynů a vzduchu ze sáčku, aniž by se dovnitř dostal vzduch zvenčí. Tak děláme vše pro to, abychom zachovali optimální čerstvost vaší kávy!

Více informací
Kód produktuCDJ-CDJPNG
ZnačkaCafé du Jour
Země původuPapua Nová Guinea
Hodnocení

Napište svou recenzi

You're reviewing: Papua-Nová Guinea 100% arabica – Čerstvá kávová zrna

asto kladené otázky
Customer Questions
Jaké je datum pražení?
Datum pražení kávových zrn Café du Jour je obvykle maximálně čtyři týdny před odesláním. To znamená, že kávová zrna nejsou při doručení starší než čtyři týdny. Mnoho lidí se ptá, zda jsou kávová zrna po třech týdnech už příliš stará. Odpověď zní: ne. Čerstvě pražená káva má právě po několika týdnech tu nejlepší chuť. Během pražení vzniká v kávových zrnech oxid uhličitý (CO₂), který může chuť na začátku překrýt. Proto je káva nejlepší v období jednoho až čtyř týdnů po upražení. Po upražení jsou zrna ihned balena do speciálních kávových sáčků s jednosměrným ventilem. Tento ventil umožňuje únik CO₂, aniž by dovnitř pronikal kyslík, takže aroma zůstává zachováno a káva zůstává čerstvá. Můžeš se tak spolehnout na optimálně čerstvý produkt s plnou chutí!
Did you find what you were looking for?