Hodnoceno 4,9 / 5 na základě  zákaznických recenzí Google  

El Salvador 100% arabica - Čerstvá kávová zrna

Nahrávám...
  Dodání do 7 dnů

Tato káva Café du Jour El Salvador je mírně sladká, trochu komplexní a má chuťové tóny připomínající třtinový cukr a čokoládu. Je středně pražená. Máte rádi hlubší, komplexní chutě kávy? Pak jste možná našli svého nového favorita!

Podrobnosti

Káva z El Salvadoru

El Salvador je nejmenší a nejhustěji osídlená země Střední Ameriky. Má bohatou historii v pěstování a exportu kávy, která sahá více než 100 let zpět. Dnes zde navíc produkují opravdu kvalitní arabiku pro opravdové znalce. Průměrná velikost kávové plantáže v El Salvadoru je pouhých 1,5 hektaru.

Čerstvě pražená káva od Café du Jour

Kávová zrna vlastní značky Café du Jour jsou pražena v malých dávkách zkušeným mistrem pražení pražením. Zrna jsou pražena a doplňována každý týden, takže datum pražení je vždy aktuální. Datum pražení je také uvedeno na etiketě každého balení.

Uzavíratelné balení kávy

Ať už si koupíte 250 gramů, 500 gramů nebo kilo kávových zrn Café du Jour: vždy jsou balena ve speciálním znovu uzavíratelném obalu. Kávový sáček je vybaven speciálním uzavíratelným okrajem, takže kávu můžete vždy znovu vzduchotěsně uzavřít. Na přední straně každého sáčku je ventil, který umožňuje únik plynů a vzduchu z balení, aniž by se dovnitř dostal vzduch zvenčí. Tak děláme vše pro to, abychom zachovali optimální čerstvost vaší kávy!

Více informací
Kód produktuCDJ-CDJELSALV
ZnačkaCafé du Jour
Země původuEl Salvador
Hodnocení

Napište svou recenzi

You're reviewing: El Salvador 100% arabica - Čerstvá kávová zrna

asto kladené otázky
Customer Questions
Jaké je datum pražení?
Datum pražení kávových zrn Café du Jour je obvykle maximálně čtyři týdny před odesláním. To znamená, že kávová zrna nejsou při doručení starší než čtyři týdny. Mnoho lidí se ptá, zda jsou kávová zrna po třech týdnech už příliš stará. Odpověď zní: ne. Čerstvě pražená káva má právě po několika týdnech tu nejlepší chuť. Během pražení vzniká v kávových zrnech oxid uhličitý (CO₂), který může chuť na začátku překrýt. Proto je káva nejlepší v období jednoho až čtyř týdnů po upražení. Po upražení jsou zrna ihned balena do speciálních kávových sáčků s jednosměrným ventilem. Tento ventil umožňuje únik CO₂, aniž by dovnitř pronikal kyslík, takže aroma zůstává zachováno a káva zůstává čerstvá. Můžeš se tak spolehnout na optimálně čerstvý produkt s plnou chutí!
Did you find what you were looking for?